pátek 15. března 2013

"Nereceptová jídla" - svačinky počtvrté ;-)



Tak a znovu a opět přicházím s "nereceptovým jídlem" :-).... Již po několikáté, zatíkm zde máme jednou tvarohové mlsání, jednou snídaně, třikrát svačinky a dvakrát večeře :-)... ( vše najdete ZDE ).

Jinak frekvence těchto článku samozřejmě klecá, přece jen nechci přidávat v každém článku ty samé svačinky, snídaně a obědy, takže z toho důvodu :-).... No a dost kecání a jde se na to :-).




  
1) A hned jako první patlanice :-D... ale moc dobrá - Activia, borůvky a čoko kuličky od BonaVity... pro změnu a bylo to výborné spojení :-).
2) A druhá patlanice :-)... opět čoko kuličky, bílý jogurt a lžíce proteinu čoko-kokos.



3) A čoko kuličky do třetice všeho dobrého :-)... Aneb svačina pro extra mlsnou a extra lenochy :-D... 20 g čoko pudinku Dr.Oetker hořká čoko s 200 ml mléka - z mikrovlnky - s přimíchaným jedním bílým jogurtem a čoko kuličkama :-)
4)  Hokus pokus :-).... Můj oblíbený (no jo, vím, že nezdraví, ale jednou za čas mi to díru v břiše neudělá :-)) Olé pudink bez vaření - půlka balení a rozmícháno s mlékem podle návodu a s lžící proteinu - opět čoko-kokos a k tomu dvě velké mandarinky.



5) Mražené ovoce (lesní směs), bílý jogurt a kakaová dobrá vláknina.
6) Racio celozrnný toustíky a na tom 1/3 bílého jogurtu s borůvkami - vypadá to asi divně podle popisu, ale je to moc dobrý :-)....



7) Můj oblíbený Arizona chleba s "pomazánkou" - 2 PL bílého jogurtu a 1 vrchovatá KL proteinu a k tomu půlka mandarinky (druhou půlku jsem sežrala u přípravy :-D).
8) Bílý jogurt, lžíce proteinu čoko-kokos a moje milovaná dobrá vláknina.



16 komentářů :

  1. hlasuju pro 3 a 6, vypadaaa to náádherně!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty borůůůvky..já je tak miluju a těším se až budou levnější nebo se budou moct dat nasbírat :)

    OdpovědětVymazat
  3. miluju čokoládové kuličky! a ty tousty s borůvkama vypadají strašně dobře:)

    OdpovědětVymazat
  4. taky 3 a 6 jsou největší nádhera :) dostala jsem hlad, jdu si udělat oběd :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mě nejvíc zaujala sváča číslo 6, je suprově barevná!:D

    OdpovědětVymazat
  6. Teď jsem dosvačila a zase mám hlaaaad! Neee:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Taky se mi líbí šestka, takové netipické :D Tyhle racio toustíky jsem nikdy neměla, ale jak koukám, ty je máš ráda :)
    Jinak četla jsem článek, kde jsi uvažovala nad tím, co do budocunostis blogem. Je to jenom na tobě, jen chci, abys věděla, že máš spoustu čtenářů a příznivců a tolik lidí už vyzkoušelo tvoje recepty! Piš podle potřeby a času, my se vždycky budeme těšit na nějaký nový recept. Zejména na snídaně, máš prostě dobré nápady :)
    A pokud se učíš se zrcadlovkou, tak se s námi poděl občas o nějakou profesionální fotku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Čoko kuličky v hlavní roli :) Racio toastíky se mi líbí, ale vede u mě trojka, miluju husté pudinky a ještě k tomu extra čokoládový.. :) Ale všechno to vypadá skvěle, navíc inspirace na svačiny mi docházejí nejrychlej :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty borůvky :-) To je pro mě jasná volba :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Krása! :)
    V jakém obchodě kupuješ ty raio toustíčky? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Adele,
    budeš mě mít za barbara, ale dnes poprvé jsem ochutnala Bona Vita skořicové cereálie. Něco neuvěřitelného, táta mi to musel sebrat, abych nesnědla celé balení na posezení :-D Už dříve jsem si je chtěla kupit, ale nešlo je sehnat, vyzkoušela jsem pár jiných druhů dobrůtek od Bona Vity, ale tohle mě teda dostalo.
    Díky za tip, odteď bude volba svačinek jednoznačná :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji za tip ke svačinám. Jen nechápu proč všude používáš activia jogurt, vždyt je to jeden z těch spíše podprůměrných co do kvality?

    OdpovědětVymazat