čtvrtek 24. října 2013

Zdravím Vás :-)


Milé holky,


   po době jsem se opět sem podívala... Překvapujete mne a šokujete mne :-).... Tolik návštěv a tolik čtenářu a to tady od května tohoto roku je prázdno a pusto :-)... Až mne skoro láká sem opět něco přihodit, ale nic neslibuji :-D.

   Nemyslete si, že já Vás občas "nezkontroluji" :-), jsem stále zvědavá jak se máte, co cvičíte a hlavně (ano, ehm má vášeň) co vaříte...

   U mne se toho spoustu událo, už se nevážím, stále jím zdravě, ale nějak se snažím aby tenhle kolotoč "jídlo-sport-hlídání špíčku navíc" byl můj jediný zájem... No musím se pochlubit - ano - dostala jsem na vysokou, takže ve 24-letech si dávám repete jako prvňáček, změnila jsem práci, ale opět mám dvě, bych se jinak asi nudila :-D... Chlapi stále zlobí a připravili mne i o zbytek iluzí o nich :-). Takže vlastně až na škole vše při starém :-).
Přestala jsem jíst "light jogurty", stále jím odtučněný tvaroh, zamilovala jsem si recepty s proteinem (cpu ho do sebe snad už skoro fakt jen kuli té chuti :-D), snažím se omezit kafe a veče už piju caro, byť má o celých 10 kalorií více :-D, brusinkám jsem stále věrná, dobrá vláknina od bonavity mne asi nikdy nepřestane bavit a pěkně mne štve, že byť nakupuji v Praze ve všech těch maga obchodech tak tu ovocnou jsem ještě nepotkala, zamilovala jsem se do kedluben, přestala jsem skoro jíst fazolové lusky jelikož jsem se jich přecapala a nemůžu je ani vidět, hrášku se nikdy nepřejím a stále na Vás myslím :-).

Tak to byl jen krátký pozdrav a doufám, že se máte všechny skvělě :-).

Vaše Adele

21 komentářů :

  1. Jsi úžasná a skvělá! Strašně jsi mi chyběla! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, to je překvapení! A moc milé! Gratuluju k přijetí na vysokou školu, ať se ti daří a ať tě v rámci možností baví! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je super, že ses nám ozvala. :))
    Gratuluji k přijetí na výšku, ať se ti daří! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Kéž byses nám vrátila zpět se svými recepty...nikdo se ti v tom nevyrovná, návštěvnost je jasným důkazem :)
    přeji moře štěstí a pevné nervy ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem strašně ráda, že jsi se ozvala! Určitě přidej nějaký nový receptík :) od tebe vždy super! Ať se daří na VŠ :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna včera jsem se k tobě šla inspirovat, co budu vařit a myslím, že nejsem jediná :). Gratulace k vysoké a těším se na další příspěvek :).

    OdpovědětVymazat
  7. Co to vidí moje oči? Ahoj! S fazolovými lusky to máme úplně stejně:D Gratuluji k vysoké škole!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ráda že jsi sem opět nakoukla :)

    OdpovědětVymazat
  9. To je skvělé, že si nahlédla.Po pravdě na tvé stránky chodím každý den pro inspirace na vaření.Mám dotaz kde mohu koupit protein?????? Kazi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsem ráda, že se zde líbí :-)... Jinak protein kupuji přes http://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek.html .

      Vymazat
  10. Ahoj krásko, jsem moc ráda, že se k nám vracíš! Tvůj blog jsem vždycky měla moc ráda a těším se na tvé nové články :)
    Gratuluju k vysoké škole a přeju hodně úspěchů :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky, moc ti gratuluji k vysoke skole. Tvoji stranku jsem objevila teprve nedavno a jsem nadsena.
    Tolik receptu a hlavne ta prace s temi recepty s kcal. Moc ti za to dekuji, jsi skvela!!
    At se ti dari, na chlapy se vybodni, prijde to samo, fakt.

    OdpovědětVymazat
  12. Vrať se prosím. Tvé recepty jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  13. Úplně geniální, určitě něco vyzkouším. Teď už můžu před tím jsem totiž měla problém s porcemi a žrala jsem jak bravek :(. Před dvěma měsíci jsem, ale začala používat Obethina s ním jsem si zmenšila porce a tak si můžu dát cokoliv a stále hubnu. Perfekní pocit už můžu zkoušet nové věci a neomezovat se!

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, já tedy také stále hubnu a musím říct, že kdybych si nepořídila odšťavňovač, který jsem si našla na jedné stránce s testy odšťavňovačů , tak bych se asi nikdy neodpoutala od sladkých vod a asi bych ani nikdy nezhubla.

    OdpovědětVymazat
  15. Moje trápení s hubnutím jsem po pořízení lahodného koktejlu formula 1 vyřešila jednou pro vždy. Už žádné další hubnutí po dobu celého jara proto, abych vypadala v plavkách sexy a na plese elegantně. Věda šla dopředu a všechno se dá vyřešit z pohodlí domova, kdy se člověk skoro ani nemusí hýbat.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky já shodila díky proteinovce, shodila jsem na ní kila, které jsem nemohla dlouho dát dolu po porodu. U proteinovky jsem taky dlouho váhala kvůli vyšší cenně, ale nakonec jsem objevila portál, kde mají každý den nové slevy a objednala jsem jí tak se slevou. Můžeš to také zkusit, slevu najdeš na http://www.kuponozdroj.cz . U mě byla kila do měsíce pryč a váhu mám stejnou už 2 roky.

    OdpovědětVymazat
  17. Já to říkám pořád, že mít pořádnou čtenářskou komunitu je lepší, než investovat do zlata. Teda ne že by to bylo špatný, aspoň to říká manžel, který se investicím do komodit věnuje. Ale já na to nemám buňky. I proto si píšu na vlastní Facebookovou stránku a ráda diskutuji s holkami podobného ražení. Dokonce jsem nedávno zjistila, že jich poměrně dost bydlí blízko mě, takže teď společně chodíme běhat a teď plánujeme i společné TRX tréninky. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mě to hubnutí tak hrozně otravuje. Chtěla jsem si koupit nějaké šaty na léto, ale zjistila jsem, že si skoro nic na sebe už ani nekoupím. Prostě se všechno opět začalo dělat jenom na ty hubenější holky a my holky trošku více při těle můžeme utřít hubu. Naštěstí alespoň https://www.plaza.cz/bezesve-zpevnujici-podprsenky/ zpevňující podprsenky vyrábějí pro všechny.

    OdpovědětVymazat