neděle 12. srpna 2012

Návrat nebo ne?

Ahoj holky,

vím, že jsem tu dlouho nebyla a omlouvám se… ale situace je složitá, pořád přemýšlím zda blog zrušit, pozastavit, a nebo to nechat jen na sporadických příspěvcích… cca 5 týdně…ale na jídelníčky mít už nervy rozhodně nebudu :-)...

Proběhlo pár věcí, kterých nemělo a nějak se ve všem plácám a potřebuju si urovnat vlastní život. Zpětně třeba vím, že jsem to s hubnutím přeháněla, teď nemyslím kila, ale plánování jídelníčků třeba na týden dopředu a potom jsem někam nešla, jen kuli tomu, že jsem věděla, že tam si nedám svačinu, co mám naplánovanou. Takže potřebuji zvolnit a to ve všem – v plánování jídla, v rychlosti jakou žiju a podobné… V tuhle chvíli jsem přišla o výbornou přítelkyni, dala jsem výpověď v práci a řeším svou velkou zamilovanost (která je oboustranná, ale není to možné…).

Tak mne dámy omluvte, třeba začnu časem fungovat jako dřív, třeba v menší  míře, třeba vůbec, to ale teď nevím…

Vaše Adele

11 komentářů :

  1. V pořádku, jen to neruš ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se líbily tvé příspěky, recepty. Rozhodně jsi mi byla mnohokrát inspirací a některá tvá jídla dělám teď pravidelně :) Nemusíš přidávat jídelníčky, ale byla bych ráda, kdybys dále přispívala. Je dobře, že už to hubnutí a plánování jídla nechceš řešit. Taky jsem to kdysi přeháněla a člověka to akorát zblbne a není dobré se kvůli hubnutí stranit společnosti. Takže v tomhle tě plně chápu a podporuji. Ale je plno jiných věcí, o kterách můžeš psát. Recepty ti šly, tak proč v tom nepokračovat ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Neruš blog, chodím se k tobě inspirovat ohledně receptů!!

    OdpovědětVymazat
  4. To me moc mrzi,ze premyslis o ruseni:-( denne jsem netrpelve nakoukavam,zda uz jsi zpet a zda nas zase budes inspirovat a ted vidim tuhle smutnou zpravu-( kdyz jsem tvuj blog objevila,byla jsem nadsena a hltala kazde tve pismenko a ted to uplne skonci??:-( to prosim ne!!!aspon nam to nerus a nech nas dal nahlizet alespon do tech receptu,protoze pro kucharinky jako jsem je,je to velka inspurace a verim,ze nebudu jedina,komu budes moooooc chybet :-( moc prosim,nechej nam aspon takto tvoji stranku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blog mazat nebudu, zůstanu, ale asi s menší pravidelností, než dříve...

      Vymazat
  5. Hlavně si vyřeš život, TO je to podstatné!!! Ne my, ne blog, ale TY!
    Držím palce a kéž jsou škody, co nejmenší!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První komentář, se kterým souhlasím - Adele, s blogem si dělej co chceš, klidně nějakou dobu nepřispívej a vyčisti si hlavu... udělej co je třeba, abys byla vyrovnaná a spokojená. To, že sis uvědomila problém, je první krok správným směrem.
      Moc ti držím palce!

      Vymazat
  6. chodím sem každý den, těším se na nové příspěvky a jídelníčky mi byly inspirací...škoda,moc škoda,že je tu už nechceš dávat:(

    OdpovědětVymazat
  7. Úplně tě chápu. Taky jsem to asi rok zpátky neskutečně přeháněla. Ale pořád nevím ten klíč k tomu, nepřeskočit svačinu s přáteli. Nechce se mi před nimi jíst. Určitě dál piš nějaké recepty. Vážně ti šli. Většinu z toho co vařím mám od tebe. Mělas perfektní nápady. Vyřeš si život a vrať se. Držim palečky :o)

    OdpovědětVymazat
  8. mám to stejně, taky asi začnu fungovat v mnohem nenší míře, jelikož jsem se dala dohromady s bývalým přítelem a když to řeknu hnusně na tyhle voloviny, jako si hlídat jídeláky, abych náhdoou nesnědla něco kaloričtějšího teď už fakt nemám čas...rozjíždíme spolu totiž takovej menší byznys a tohle mě upřímně už moc nezajímá, začnu ale zase trochu cvičit a jíst v míře :)

    OdpovědětVymazat
  9. Rozhodně nekonči, i když přidáš jeden, dva články za týden, tak to bude dobré. Když už sis s blogem dala takovou práci, tak by to byla škoda.

    OdpovědětVymazat