1 porce:
150 g pangasuse (135 kcal)
20 g parmezánu (78 kcal)
1 bílek (16 kcal)
150 g fazolových lusků Albert (37 kcal)
Sůl, pepř
Bílek
smícháme s parmazánem a pepřem. Rybu osolíme (mírně, parmezán sám o
sobě je slaný), obalíme v sýrové směsi a uložíme do pekáčku vyloženého
pečícím papírem. Zbytek směsi nalijeme na maso a pečeme v troubě
předehřáté na 200°C asi 20 - 25 minut. Podáváme s fazolkami.
Publikováno 19.4.2012
Nejem síce rybky, ale v každom prípade tento recept milovníkov pangasia poteší :)
Dneska jsem měla něco podobného - taky
pangase v sýrovém těstíčku a k tomu špenátový salát s rajčátky :) Ale s
tím parmazánem to musí být moc dobré, už jsem ho dlouho neměla.
Žádné komentáře :
Okomentovat