neděle 28. října 2012

Bramborovo-celerová kaše s volským okem (244 kcal)

1 porce:
100 g vařených brambor (71 kcal)
100 g celeru (44 kcal)
1 KL - 5 g másla (37 kcal)
25 ml polotučného mléka (12 kcal)
1 vejce (80 kcal)

Brambory a celer nakrájíme na malé kostičky a vaříme v osolené vodě, když je vše měkké přidáme máslo a necháme rozpustit, potom umixujeme spolu s mlékem na kaši. Já si ke kaši udělala na nepřilnavé pánvi volské oko.

Takže všem, jako vždy, krásné ráno :-)....

8 komentářů :

  1. mně můj včerejší jídelák spíš teda namíchnul :) užij si dneska pohodový den, po dvou náročných nocích si ho zasloužíš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že jsem na tvůj blog předtím narazila. každým dnem je tu nová a nová inspirace na čuper jídlo! ;))
    celeru jsem moc neholdovala, ale začínám mu přicházet na chuť, tak doufám, ž tento recept brzy vyzkouším! :))

    OdpovědětVymazat
  3. jummy !!!!! miluji volská oka a kaše!! :D díky za tip !

    OdpovědětVymazat
  4. To musí být dobrota, a ani to není nijak složité, to musím někdy vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já celer nikdy moc ráda neměla, ale potom se mé chuťové buňky nějak vzpamatovaly a od té doby se nemůžu nabažit celerových hranolků a hustých vývarů s uvařenými kostičkami celeru. Takže tohle vyzkouším určitě taky:)

    OdpovědětVymazat
  6. Na pohled od obyčejné branborové kaše k nerozeznání..
    ..bohužel s celerem nekamarádím..

    Tvoje recepty se mi moc líbí. Jsou zajímavé, originální a když je někdo moc velký nípal:-)) není problém nějakou ingredienci vyměnit.. Díky za další typ..

    Fazolka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já celeru přišl na "chuť" teprve nedávno, a děkuji za pochvalu :-)

      Vymazat