úterý 9. října 2012

Cuketovo-rajčatová směs s toustíkem (195 kcal)

Včera byl větší obídek, tak to chtělo hodně lehkou večeři :-).... Takže se podávala směs cukety a rajčátka :-)...

1 porce:
150 g cukety (28 kcal)
200 g rajčat (45 kcal)
30 g cibule (12 kcal)
2 stroužky česneku (11 kcal)
4 g třtinového cukru (16 kcal)
1/2 KL olivového extra.pan.oleje (20 kcal)
sůl, pepř, gyros koření
2x toustík Racio

Rajče si spaříme, oloupeme a rozmačkáme s cukrem. Na oleji osmahneme cibulku nadrobno a cuketu na plátky, po chvilce přidáme česnek a necháme dusit. Když je cuketa měkká přidáme sůl, pepř a gyros koření, promícháme a přidáme rozmixovaná rajčata, necháme ještě povařit a podáváme. Já si dala s toustíky.

6 komentářů :

  1. Cuketku miluju na všechny způsoby :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak doufám že ti je už líp.
    Já sekáče miluju, vždycky tam najdu super věci a ostatní se mě pak ptají: ,,páni to vypadá super, to muselo být drahé,, a já jim řeknu že to stálo 20 kč, tak se strašně divé. Teď jsem si třeba přinesla 4 svetry za celkovou cenu 100 kč :-)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to já mám také tu tmavou, tak jsem zvědavá, ještě jsem s ní neměla tu čest :) ale je dobře, že má tolik dobrých účinků a může ulevit od různých potíží :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna máme doma cuketu, tak si zítra udělám k večeři. JAk ty to děláš, že sem přidáš to, co jím a následně mám na to stráášnou chuť! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Někdo měl alkoholovy večer? :-D No i když ja měla v praci taky podobny problem, ale alkoholem to nebylo. Asi jsem něco špatného snědla... S tou noční jsme na tom stejně, už aby byl konec týdne že?

    OdpovědětVymazat