pátek 19. října 2012

Hubneme během minuty u zrcadla ;-)

No jo, dnes nečekejte článek o cvičení ani o jídle, ale o maskování :-D... Ne, nedala jsem se k armádě, ale jde o klasické "maskovací" triky, když hubnutí není úspěšné, nebo je teprve v počátcích a pčece jen se špíčky chlubit nechceme :-).... Veskrze všechny tihle "triky, tipy" jsou známé, ale proč si je neshrnout?

1) Vyčesaný účes - klasika, která u mne fungovala a funguje perfektně - vyšesaný účes a je jedno, zda drdol nebo vysoký culík. Tím, že vlasy nejsou v obličeji tak jsou vidět lícní kosti o bličej zeštíhlí.

2) Zdravá červeň - zůstaneme u "xichtíku" :-)... A to tvářenka - samozřejmě se bavíme o zdrvé červeni a ne klaunských tvářích ;-)... červeň krásně zvírazní tváře a lícní kosti a obličej vypadá štíhlejší.


3) Opálení - v létě vždy vypadáme lépe díky opálení, já osobně nejsem zastáncem solárek, takže se spíše občas máznu samoopalovákem, nejraději mám jeden od Garniere, který je hezky přirozený a nevypadám pak jako mrkev, bohužel přes zimu se bez jemného zabarvení od samoopalováku neobejdu, protože byť jsem "klasická bruneta" (hmavě hnědé vlasy i oči a jedno husté obočí - od ucha k uchu ;-)) tak jakmile skončí léto chytnu barvu mrtvolky, kterou našli zahrabanou ve vápně....

4) Šperky - podlouhlé naučnice opět krásně zeštíhli obličej, což je něco pro mne :-)... Jsem korálkový a "bižu" šílenec, sama si naučnišky, korálky a všechno možné, jako korálkové rámečky, bonsaje atd. i vyrábím, takže hurá do toho :-). Přece jen díky těmhle blbůstkám pak není jednobarevný svetr tak nudný :-).

5) Odpoutat pozornost - opět klasika, když mám silné nohy vezmu si výrazný vršek a obráceně, nebo nějaký zajímavý prvek, který odvede pozornost tak kam má. Já si oblíbila sáčka - když si koupím to "správné" tak krásně tvaruje postavu.

6) Nožky jako srnka - ok, teď nemyslím křivé a chlupaté, jak s oblibou říká můj kamarád ;-). (Ještě má rád zoubky jako hvězdičky - žluté a daleko od sebe ;-)). Mám na mysli podpatky - já sama je tedy nenosím pořád, jsem spíš "keckový" typ, ale jednou za čas to neuškodí a říká se, co centimetr tak kilo dole ;-).

7) Správné prádlo - tohle je důležité - správně padnoucí prádlo a nemusí být jen stahovcí, nejsem žádný módní guru, nosím co se mi líbí a může to být klidně "out" několik let, ale mám 3 módní  "hříchy", které i módní barbar jako já nepromíjí - 1. Nesundané nálepky z bot (po ulici jde krásná holka, upravená, hezky oblečená v lodičkách... projde kolem Vás a vy vidíte při její chůzy, že bota byla v akci a má stále 999,-...), 2. Kombinování vzorů - prostě nemůžu vydýchat, když má nědo pruhovné kalhoty, jinak pruhovaný nátělník a k tomu károvaný svetřík... a za 3. Špatně padnoucí a lezoucí prádlo - nechápu, jak může vyrzait někdo s tričkem, kde máte nahá záda - nejlépe bílé krajkové a v půlce výstrihu jí leze černá sepraná podprsenka nebo případ, který se vztahuje k tomuto bodu - kdy má slečna upnuté šaty a malé kalhoty, takže všichni krásně vidí "zářez" kolem boků...

A co vy? Máte svoje "finty" :-)?

4 komentáře :

  1. tak to jsem ráda :D moc hezký článek plný potřebných fíglů :) přes tu zimu mi taky hrozně chybí opálení... do solárek totiž také nechodím a ještě jsem ani nevyzkoušela samoopalovák, ale třeba někdy uvidíme... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní článek, hlavně užitečný :) Mou největší fintou je nejspíš to opálení, protože doopravdy hnědé špeky vapadají líp než ty bílé :D

    OdpovědětVymazat
  3. Je to všechno pravda! ;)
    Opálení zeštíhlí pěkně. Ale já jsem bílá jako řediitel vápenky, tak já mám smůlu! :-D
    S tvářenkou se to nesmí přehnat. Má spolužačka je dolsova Nastěnka jak má červené tváře! ;))
    A jednou se mi stalo, že jsem zapoměla na cedulku a šla jse po ulici taky jako idiot! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. se vším souhlasím :)
    sepsala jsi to skvěle

    OdpovědětVymazat