pátek 11. ledna 2013

Sójové kostky alá mexico s kuskusem (268 kcal)

1 porce:
25 g sójových kostek (78 kcal)
1 malá KL oleje olivového (20 kcal)
20 g cibule (8 kcal)
50 g zelené papriky (8 kcal)
50 g rajčat (11 kcal)
30 g kukuřice mražené Albert (35 kcal)
10 ml - 1 PL - sójovky (19 kcal)
25 g kuskusu (90 kcal)
sůl, chilli

Sójové kostky uvaříme podle návodu, na oleji osmahneme cibulku, přidáme sóju a papriku a osmahneme, potom přidáme kukuřici, sójovku, chilli a podusíme, rajčata přidávám až nakonec, aby nebyla "moc", ale jen teplá :-).... Podáváme s kuskusem.

Možná to tak nevypadá, ale byla to lahoda :-)... Takže holčiny (dnes už bez kocoviny :-D) Vám přeji krásné ráno a prosím o radu :-)... které cvičení od Jill - pro někoho, kdo s ní teprve začně - doporučíte?

6 komentářů :

  1. Potobnou směs se sójou a zeleninou dělám a přidávám jakoukoli zeleninu, prostě co dům dám, ale jím s rýží, kuskus mě ještě nenapadl. Jsem tukan. Díky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  2. Sójové maso jsem si už konečně taky koupila a zítra možná něco podobného vyzkouším :) Jinak od Jill ti doporučuju pro začátek 30 days shred a nebo Ripped in 30 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sójové maso zbožňuju, takže recept určitě vyzkouším. Od Jill doporučuju 30 Day Shred, sama jsem tím začínala a změna byla skvělá za ten měsíc :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Sójové mäso som ešte nikdy nevyskúšala, ale asi by už bolo načase :) Vyzerá bombasticky! Ale veď zas iba tak, ako všetky tvoje jedlá :)

    OdpovědětVymazat
  5. No, recept vypadá lahodně, akorát vařeným rajčatům a paprikám moc neholduji :). Od Jill pro začátek cvič asi 3O Day Shred, sama Jill píše,že je to "úvodní" cvičení :) ale i tak ti dá zabrat.

    OdpovědětVymazat
  6. Takovéhle kombinace mám moc ráda :) jednoduché, levné, zdravé :)
    Jinak jestli chceš začít s Jill, dej si Body Revolution (na blogu jsem přidala rozpis, jak se mají jednotlivá videa cvičit: http://dona-gisele.blog.cz/rubrika/cviceni, tak můžeš vyzkoušet.
    Já si tohle cvičení naprosto zamilovala.

    OdpovědětVymazat