sobota 16. února 2013

Výročí :-)....



Tak holky, dneska slavím své roční výročí - aneb rok blogování :-)... Tedy není to rok na blogspotu, kde jsem začala 19.6.2012, ale rok celkově, protože 16.2.2012 jsem začala s blogem na blog.cz (který už je zrušený a vše jsem hned 19.6. "přestěhovala" sem).

A jak to vlastně vše probíhalo a co jsem za ten rok "získala" :-)?




   Když jsem začala na blogu byl to klasický blog o hubnutí, hlavně jídelníčky, články o potravinách a sem tam nějaký recept, potom jsem poprvé řešila "kopírování článků" :-)... ne, že by si někdo vzal nápad, prostě přišla slečna, vzala všechny recepty a články dala CTRL+C a potom CTRL+V... Nějak mne to zklamalo, už v té době jsem dlouho přemýšlela o stěhování blogu - blog.cz mi nevyhovoval a nevím proč, ale to kopčení pro mne byla nějaký impuls to uskutečnit. Blog jsem tedy přestěhovala a zjistila, že zveřejňování jídelníčků mne nebaví, neuspokojuje a vlastně je to pro mne spíše demotivující - bála jsem se dát si něco málo navíc, že to potom budu muset "přiznat" a díky tomu jsem se točila v ZP (záchvatovité přejídání - o tom jsem psala taky :-) - ZDE) - teď když si na to vzpomenu tak bych si nafackovala :-D.... Takže blog "skončil" na tom, že je hlavně o receptech a různých článcích či "vylévání" srdíčka :-D....


A v čem mi vlastně blog - a to, že díky tomu, že jsem začala blogovat, že jsem narazila na Vaše blogy - pomohl?
  • Že už nemám 65 kg (už delší dobu si držím při 163 cm 55 kg - na někoho je to třeba hodně, ale mne to absolutně vyhovuje). 
  • Naučila jsem se cvičit a víc si to užívat.
  • Objevila jsem spousty potravin o kterých jsem předtím neměla ani "tucha" :-).
  • Jím mnohem zdravěji.
  • Konečně nejsem "otrok" váhy - dřív jsem trpěla "nemocí" - vážím se skoro každý den - teď se měřím spíše podle oblečení a vážím se cca jednou za měsíc.
  • Zbavila jsem se ZP a to jen díky toum, že když na něco mám chuť tak si to prostě dám :-D, takže se nedostanu do stadia, kdy si díky odpírání vyžeru lednici, špajz a večerku pod barákem :-D.
  • Našla jsem si nový koníček :-D - blog.
  • Naučila jsem se vařit - fakt, před založením blogu byly těstoviny s kečupem, kafe, těstovinový salát a palačinky můj vrchol :-D.
  • A spusty další věcí ale je tu ještě jedna důležitá - no přece že mám Vás :-).....

Takže ještě chybí jedna věc na závěr - Všem moc děkuji za přízeň, za Vaše komantáře, pochvaly ale i kritiku, návštěvnost (která potěší každého blogera, že :-)) a spoustu dalšího.

25 komentářů :

  1. všechno nejlepšíí! :) tvůj blog mám děsně ráda, patří mezi mé nejoblíbenější!
    na blog.cz jsem taky chvilku měla blog, ale blogspot je mi mnohem příjemnější :)
    koláž receptů vypadá ÚŽASNĚ! :)
    nás jistě máš:-* a k ostatním věcem gratuluju! je to moc hezký, takhle si to sepsat :)))

    OdpovědětVymazat
  2. gratulace !!! :)) (přeju i nám, co jsi pro nás inspirace, ať tě blog stále baví !!! :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik krásných kladů! :) Gratuluji :))

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k výročí a přeji spoustu dalších úspěšných let :)

    Blueberry Pink

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, na tvůj blog chodím anonymně každý den už nějakou tu dobu. Chtěla bych Ti jen říct že celé to roční snažení a vedení blogu tímhle směrem se vyplatilo a povedlo se ti vytvořit blog, na který se určitě mnoho slečen moc rádo vrací. At už pro ty tvoje skvělé recepty, testování různých jídel, nebo pro počtení si ,,vykecávacích,, článku. jednoduše řečeno, Tvůj blog je strašně fajn! Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  6. gratuluju, ať se daří i nadále:)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji a tvému blogu "přeji všechno nejlepší"! :D Za rok blogování si toho moc stihla a mně dodala skvělou inspiraci na vaření!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že tvá váha rozhodně není vysoká. Navíc na váze prostě nezáleží, jde o to, jak to působí, když tě člověk vidí. :))
    Jinak mám z tebe nesmírnou radost, jde vidět, že jsi toho díky blogu spoustu dokázala. Jen tak dál! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Dokázala jsi toho hodně, mnoho štěstí do dalšího roku!

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluju!..K tobě se strašně ráda chodím inspirovat,protože tu máš recepty snad ze všeho! :D..a navíc jou zdravé a to mě prostě těší,takže minimálně 2 recepty z tvého blogu vyzkouším každý týden :)...ani jsem nevěděla,že si se ZP už zbavila!..taky grtalulace!..a taky jsem nevěděla,že jsi tak zhubla :O...gratulace potřetí! :D a náhodou,je to uplně ideální váha ke tvé výšce! :)...jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  11. ať to jde tak skvěle i nadále!..tolik úspěchů, to je prostě skvělé!!..na tvůj blog chodím moc ráda a téším se na další příspěvky :))

    OdpovědětVymazat
  12. Oooo, tak hodně úspěchů i nadále! Tvůj blog je skvělý, tvoje recepty a ty taky! Moc tě obdivuju! Zbavit se ZP a tak krásně zhubnout je velký úspěch, BLAHOŽELÁM :)

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluji! :) jsem moc ráda, že sis ho založila, ty tvoje recepty jsou skvělé :)
    Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak přeju všechno nejlepší tvému blogu a ještě spoooustu dalších aktivních let :) a je moc pěkné, že tě naučil vařit vlastně blog... ale asi to tak bývá, já jsem se taky naučila vařit, až když jsem začala poprvé hubnout, takže jsem nesáhla vždy jen po tom, co uvařila mamka nebo školní jídelna :)

    OdpovědětVymazat
  15. Gratuluju! Tvoje recepty jsou bezkonkurenční, hlavní, co na nich oceňuju je, že jsou převážně jednoduché, neobsahují žádné příliš speciální potraviny a množství je tak akorát :-)Moc děkuju za spoustu inspirace, kterou tu každý den nacházím :-)
    Hodně úspěchů i nadále :-))

    OdpovědětVymazat
  16. Adelko, moc gratuluji k výročí :) Tvůj blog je prostě nej a recepty jsou jedna větší mňamka než druhá. Do dalšího roku ti přeju spoustu dalších čtenářů a super nápadů na recepty ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Přeju ti další super nápay na vaření, ať s blogem nesekneš, protože ses sakra vypracovala teda z těch těstovin s kečupem:)

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem šťastná za tebe:). Hodně se od tebe inspiruji, protože máš originální a vynikající recepty:). Máš tady toho fakt hrozně moc a mě baví tě následovat:). Pokračuj prosím dál, protože jsi naše spása:*!
    Přeju hodně štěstí a radosti do dalšího blogování:).

    OdpovědětVymazat
  19. Veliká gratulace a myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že jsme rády, že Tě máme :)

    OdpovědětVymazat
  20. gratulace a jen tak dál! zbožňuju tvůj blog!

    OdpovědětVymazat
  21. WOW...blahopřeji Adele :-)

    Je krádný koukat na blog o který se člověk stará s takovou chutí.. Přeji další stejně tak povedený rok plný super receptu a článku jako doposud.

    No, dost pochval jdu se mrknout co si udělám zítra za mňamku...asi Citrónové kuřecí s pečeným bramborem a jogurtovým dipem.

    V.K.

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Adele, Tvůj blog jsem začala sledovat celkem nedávno, ale už mi toho stačil dát víc jak dost (ať už tip na CELEBRATIONS kýblik ;), nebo spousty chutných! receptů. Rozhodly jsme se společně s mamkou ke změně životního stylu, především jídla a musím říct, že jsi velkou inspirací. Obdivuji tvojí snahu ohledně energetických hodnot u receptů, to se jentak nevidí.
    Doufám, že takových výročí bude ještě spousta :)

    Adéla

    OdpovědětVymazat
  23. Ty jsi zlatíčko prostě ♥ víš jak já ty Tvoje recepty miluju, jsi prostě úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  24. Gratuluji ti k výročí, je super, že tady tě to baví.. :))
    Kopírování je děsná věc, zakázala bych to! )

    OdpovědětVymazat