1 porce:
100 g kuřecích prsou (105 kcal)
10 g Lučina linie (16 kcal)
120 g hrách Albert mražený (60 kcal)
120 g vařených brambor (85 kcal)
25 ml polotučného mléka (12 kcal)
Hrášek jsem rozmrazila, kuřecí plátek rozřízla a naklepala, namazala lučinou a dala dovnitř tolik hrášku kolik šlo, aby šlo maso zavázat do rolky. Rolku jsem obvázala nití, posolila, posypala pepřem a osmahla nasucho rychle na pánvi, potom dáme do pekáčku, kolem dáme zbylý hrášek, který jsem také osolila a trochu opepřila a přidala trochu vody a pečeme v troubě při 180C cca 30 minut a podávala s kaší z brambor a mléka.
Mňam, miluji hrášek a lučina dodala masu dokonalou chuť a bylo díky ní krásně měkké, rozhodně doporučuji zkusit... Takže všem přeji jako vždy krásné ráno a příjemné snídání :-)....
Tento blog je nová verze hubneme-zhubneme.blog.cz, doufám a věřím, že i zde se Vám bude líbit:o). (na blogspotu od 19.6.2012, na blog.cz 16.2.2012)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku
(
Atom
)
chuť toho masíka si umím živě představit - mňam!
OdpovědětVymazatTy jednaa, taková chutě mi dělat! Né, dělám si srandu, ale vážně, vypadá to úžasně a jsem si jistá, že to bylo i moc dobré. Koukám, že se ti zalíbilo dělat roládky, kapsičky a podobně..prostě balit do plátku masa :D Je to ale moc pěkné, že bych někdy zkusila..?
OdpovědětVymazatJinak chtěla jsem se zeptat, jíš nějaké jiné maso než kuřecí, ryby a sójové??
Ne, potom miluji tatarák a kvalitní steak - ale na to si zajdu do restaurace :-)
Vymazatkvetoucí, páni, o tom jsem ještě ani neslyšela :) vypadá to krásně, já jsem se odbyla bramborama a mrkví, protože mi prsíčka nestihla rozmrnout a najednou bylo moc hodin a už se mi nechtělo čekat :)
OdpovědětVymazatm%nam, vypadá to božsky.. ;)
OdpovědětVymazatUž z tý fotky se mi sbíhají sliny! :))
Parááda! :)
OdpovědětVymazatVypadá to naprosto dokonale, stejně jako všechny tvoje ostatní recepty :) celkem mi to dělá chutě, což není úplně dobře na to, že je půl devátý večer, ach jo :D je krásný vědět, že i zdravý jídlo může být dobrý :)
OdpovědětVymazatO tej lucine stale citam skoro vo vsetkych zdravych receptoch na blogoch je.. Dovtipila som sa ze to je nejaky syr.. no ale rada by som vedela ze cim ho nahradit ak nemam presne tuto znacku? Je to smotanovy roztieratelny syr alebo co to vlastne je? :)
OdpovědětVymazatVau tak toto vyzerá super. :) pridám si ťa medzi sledované blogy! :P
OdpovědětVymazat