1 porce:
150 g pangasuse (135 kcal)
1 KL oleje (45 kcal)
2 stroužky česneku (11 kcal)
30 g cibule (12 kcal)
sůl, chilli koření
100 g vařených brambor (71 kcal)
Na
alobal dáme olej a rovnoměrně rozetřeme. Cibuli nakrájíme na drobno a
část dáme na alobal. Pangasuse osolíme, posypeme chilli kořením a
rovnoměrně potřeme prolisovaným česnekem. Pangasuse dáme na alobal a
posypeme ho zbytkem cibule, potom necháme minimálně hodinu odležet v
lednici. Pečeme v předem předehřáté troubě na 200C zhruba 20 minut.
Na chilli opatrně, já nechala pangasuse odležet v lednici cca 4 hodiny a krásně se rozležel a bylo to "mňamózní" :-)...
Publikováno 11.3.2012
Žádné komentáře :
Okomentovat