pondělí 25. června 2012

Medovo-skořicová jáhelná kaše (243 kcal)


1 porce:
40 g jáhel (145 kcal)
100 ml polotučného mléka + 100 ml vody (47 kcal)
14 g medu (46 kcal)
1 KL skořice (5 kcal)

Klasicky uvaříme kaši v mléce a vodě (nezapomene jáhly spařit horkou vodou) se skořicí a osladíme medíkem. Dobré chutnání a krásné ráno :-)...

5 komentářů :

  1. právě jsem jí dojedla a byla to premiéra. Jen jsem nedával med a skořici,ale maliny a krapet agáve. Nemůžu říct,že bych se po tom mohla utlouct,ale určitě si to uvařím znovu.

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna hledám recept na jáhlovou kaši a tohle zní jako ideál - kombinaci med, skořici můžu. Ještě tam hodím jablko a bude to paráda. Až mě mrzí, že není zima.. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mna by zaujímalo, ako vieš že jáhly su 145 kcal? mne to ukazuje v kalorických tabulkách iba 48 kcal??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha ty si dala jahly surove, ale kedže sa varia, nemali by byt skorej varené?

      Vymazat