neděle 17. června 2012

Jogurtové fazolky s rajčetem a bramborem (210 kcal)

1 porce:
150 g fazolové lusky řezané Albert Quality (37 kcal)
50 g Albert Quality bílý jogurt Light (20 kcal)
1 stroužek česneku (5 kcal)
5 g - 1 KL - oleje (45 kcal)
100 g rajče (22 kcal)
20 g cibule (8 kcal)
100 g vařených brambor (71 kcal)
Sůl, pepř

Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku nadrobno, přidáme nadrobno pokrájený česnek, mražené fazolky, promícháme a podlejeme trochou vody, pod pokličkou dusíme cca 15 minut, nakonec přidáme pokrájené rajče a jogurt. Směs osolíme a podáváme s bramborem.
 
 
Publikováno 5.4.2012

Žádné komentáře :

Okomentovat