neděle 17. června 2012

Zeleninový bulgur (248 kcal)

1 porce:
40 g bulguru (147 kcal)
100 g zeleninová směs s kukuřicí Albert Quality (54 kcal)
5 g - 1 KL - másla (37 kcal)
2 stroužky česneku (11 kcal)
Sůl, pepř, chilli koření

Bulgur uvaříme dle návodu, akorát během přípravy k němu přidáme prolisovaný česnek. Na pánvi rozehřejeme máslo a přidáme zeleninu a okořeníme, prohřejeme, přidáme uvařený bulgur a ještě prohřejeme a máme hotovo :-).
 
 
Publikováno 21.5.2012
 
 
1 Sporty M. Sporty M. | Web | 21. května 2012 v 15:29 | Reagovat
přesně tak, na některé věci je to dobré, na některé moc ne, ale tak už to chodí...
2 Lucielle Lucielle | Web | 21. května 2012 v 16:33 | Reagovat
Jú, to vypadá moooc hezky =) s tou zeleninou je to hezky veselý.
3 © Kl[ér] © Kl[ér] | Web | 21. května 2012 v 17:51 | Reagovat
Mňam, to vypadá hodně dobře, já si sice sama nevařím, ale poprosím taťku jestli by to nezkusil udělat. :)
 

Žádné komentáře :

Okomentovat