2 porce:
60 g kaiserka (143 kcal)
100 g šmakouna (50 kcal)
1 vejce (80 kcal)
20 g cibule (8 kcal)
50 g pórku (21 kcal)
2 stroužky česneku (11 kcal)
sůl, koření dle chuti, voda
Do
mísy dáme kaiserku (nebo jakékoliv jiné pečivo) na krájenou na malé
kostičky, přidáme šmakouna také nadrobno, pokrájenou cibulku, česnek a
pórek a ochutíme kořením dle chuti (já dala majoránku, pepř a
provensálské koření).Přidáme žloutek a trochu vody (aby se pečivo
nasáklo) a promícháme. Z bílku ušleháme sníh a opatrně vmícháme do
směsi. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a naplníme směsí, pečeme
cca 30 - 40 minut při 160C.
Publikováno 28.5.2012
Žádné komentáře :
Okomentovat