pondělí 18. června 2012

Pangasius s rajčaty a žampiony s bramborem (266 kcal)

1 porce:
150 g pansiuse (135 kcal)
100 g žampionů Bonduelle (19 kcal)
30 g cibule (12 kcal)
100 g rajče (22 kcal)
1 česnek (5 kcal)
100 g vařených brambor (71 kcal)
Sůl, koření na ryby, provensálské koření, kmín

Nejdříve spaříme a oloupeme rajče, poté nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek také nakrájíme na kostičky. Vše dáme do zapékací mísy a přidáme žampiony (bez nálevu).Směs okořeníme provensálským kořením a solí a zalijeme trochou vody, pangasiuse okořeníme kořením na ryby, kmínem a položíme na připravenou směs a dáme péct, pečeme odkryté cca 30 minut na 200C, podle schopností Vaší trouby. Podáváme s bramborem.
 
 
Publikováno 2.5.2012
 
 
1 Ený Ený | Web | 2. května 2012 v 14:54 | Reagovat
mňam,vypadá to hezky!:)
 

Žádné komentáře :

Okomentovat