Suroviny na malý
plech (4 porce):
200 g červené fazole Bonbuelle (186 kcal)
30 g celozrnné mouky (107 kcal)
50 g třtinového cukru (201 kcal)
50 g holandského kakaa (168 kcal)
2 vejce (160 kcal)
10 g kypřícího prášku (8 kcal)
Vanilkové aroma
Recept mám od Fitness girl a rozhodně doporučuji vyzkoušet. Když jsem ho u ní pročítala tak se mi nechtělo věřit, že tam fazole nejsou cítit, ale potvrzuji :-)... A pro ty co nevěří mám je jediné doporučení - zkuste to, opravdu je to výborné :-). Měla jsem pocit, jako v "neditením" obdoví, kdy jsem milovala "echt" čokoládové buchty :-)
Akorát mne štve, že mne zlobí foťák (takže se mi občas stane, že nějaká fotka "zmizí", zde měla být fotka celé snídaně a pro mne to byl pohled pro bohy :-D... Měla jsem 1/4 brownies, jogurtek, nektarinku, vitakávu s mlíčkem a zelený sypaný čajíček.. A budu si muset konečně koupit nějakou "mini" formu na koláče nebo dorty. Vše peču aby to byly max. 4 porce a peču ve všem možném... Zapékací miska na maso, stará pánev s kovovou rukojetí a tak :-D... Nemáte tip - pokud někdo máte malou formu? Kde a za kolik?
Jinak dobrou chuť a hezké ráno všem....
Snídaně musela být skvělá, škoda té fotky:)! Recept už jsem zkoušela a potvrzuji, je to opravdu lahůdka;)
OdpovědětVymazatJa uz mam Moncin recept taky dlouho vyzkouseny a shoduji se, ze to je vynikajici:)
OdpovědětVymazatJa jsem z Brna a pomerne levne nadobi kupuji u Vichra. Ale to si nejsem jista jestli je i v jinych mestech:) popr bych mrkla po eshopech pokud chces neco fakt levneho, ale myslim ze tam bude rozdil maximalne padesatikoruny:)
Já jsem koupila před prázdninami teflonový plech asi za 80 Kč v Tescu na nádraží v Brně. Je malý, čtverec asi 20x20cm:-)
OdpovědětVymazatjé taky jsem je včera pekla. Donesla jsem je do práce na ochutnání a všem strašně chutnalo. Když jsem jim potom řekla z čeho to je, tak na mě koukali jako na blázna :-)
OdpovědětVymazathmmm ta snídaně musela být hodně dobrá :) ty fazole mě taky opravdu překvapují, já chci také ochutnat :)
OdpovědětVymazatJé. :)
OdpovědětVymazatMyslíš, že by se dal ten cukr nahradit medem? :D
Podle mne určitě, ale já měla už jen zbytek a nechtělo se mi ho plácat :-)
VymazatKdyž jsem viděla nadpis a pak ty fazole tak jsem si řekla že jsem se snad přesunula o pár řádků níž :D Ale fakt že ne, vypadá to zajímavé, jen bych zbytku rodinky nemohla říct že tam jsou fazole asi by to zpochybňovali, ale někdy vyzkouším :)
OdpovědětVymazatJá to všem co to ochutnali ( 3 lidi) řekla (že je to z fazolí) až potom co to snědli :-)... Nejdřív, hádej z čeho to je - nevim?? z čokolády?? - ne z fazolí a kakaa - kecáš :-)....
VymazatNo to mě taky napadlo že jim řeknu ať hádají, hlavně ať mě nevidí jak to peču a ta energetická hodnota je fakt pěkná. Myslíš že těsta bude dost do malé dortové formy (tuším o průměru 20cm)? :)
OdpovědětVymazatTen pudink chutnal trochu jinak, ale byl dobrý. Dala jsem tam 100ml mléka, ale vody asi 250ml, aby toho bylo více. :D
OdpovědětVymazatno vidíš to k čemu to je všechno dobré :D
OdpovědětVymazatto vypadá fantasticky!! určitě musim zkusit!!!
OdpovědětVymazatV Lidlu mívají silikonové formy různých velikostí :)
OdpovědětVymazatNo vypadá to fakt fantasticky;) příští týden se na to vrhnu:)) a tu formu - koupila sem si dneska v ikei jednu menší aj jednu větší na 250,- větší 31x21, menší 23x15 ;)
OdpovědětVymazatAdele, musí to být opravdu z těch konzervovaných fazolí? Zrovna namáčím fazole adzuki na zítra a ještě jsem se nerozhodla jak s nimi naložím (záměr byl na slano k obědu), ale po přečtení tohoto receptu měním názor :)
OdpovědětVymazatahoj, zkoušela jsi to z těch namočených fazolí? díky! Verča
Vymazatkde mám sehnat vanilkové aroma? co to je?
OdpovědětVymazatExcellent blog! Do you have any tips for aspiring writers?
OdpovědětVymazatI'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything.
Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or
go for a paid option? There are so many options out there that I'm totally confused ..
Any recommendations? Thanks a lot!
Visit my website - låne penger kontrakt