neděle 17. června 2012

Rajčatovo-vaječný salát s kaiserkou (306 kcal)

1 porce:
2 rajčata - 200g (46 kcal)
1 vejce (80 kcal)
60 g Albert light bílého jogurtu (25 kcal)
30 g cibule (13 kcal)
1 kaiserka - 60 g (143 kcal)
sůl, pepř

Vejce uvaříme natvrdo (dáme do hrnce se studenou vodou a dáme vařit, od té doby co se voda začne vařit si "stopneme" cca 9 minut, potom dáme vejce do studené vody - bude se lépe loupat), rajčata a cibuli nakrájíme na kostičky, smícháme s vejcem na kostičky, zalijeme jogurtem, osolíme, opepříme a zamícháme. Podáváme s kaiserkou - doborota.
 
 
Publikováno 16.2.2012

Žádné komentáře :

Okomentovat