1 porce:
2 vejce (160 kcal)
80 g mraženého Hrášku Albert (40 kcal)
1 KL másla - 5 g (37 kcal)
Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme. Hrášek spaříme v horké osolené vodě a necháme okapat. Na pánvičce rozehřejeme máslo, přidáme vejce, když omeleta začne zespodu zlátnout a nahoře je ještě trochu nedodělaná, tak na omeletu nasypeme hrášek, necháme prohřát a podáváme.
80 g mraženého Hrášku Albert (40 kcal)
1 KL másla - 5 g (37 kcal)
Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme. Hrášek spaříme v horké osolené vodě a necháme okapat. Na pánvičce rozehřejeme máslo, přidáme vejce, když omeleta začne zespodu zlátnout a nahoře je ještě trochu nedodělaná, tak na omeletu nasypeme hrášek, necháme prohřát a podáváme.
Publikováno 6.3.2012
Žádné komentáře :
Okomentovat