neděle 17. června 2012

Brambory na rajčatech a zázvoru (222 kcal)

1 porce:
200 g vařených brambor
2 rajčata - 200 g (45 kcal)
1 KL másla - 5 g (37 kcal)
1/2 lžičky červené papriky
1/2 lžičky zázvoru
1/2 lžičky kmínu
sůl

Brambory je dobré mít předem uvařené a vychladlé, protože se lépe opékají. Takže brambory uvaříme ve vodě s kmínem a necháme vychladnout. Vychladlé brambory opékáme na másle, zhruba po 5 minutách přidáme koření (červenou papriku a zázvor) a osolíme. Jako poslední přimícháme rajčátka nakrájená na kousky a necháme prohřát.
Se zázvorem opatrně, je hodně aromatický...
 
 
Publikováno 2.3.2012
 
 
1 Lála Lála | Web | 2. března 2012 v 20:00 | Reagovat
Tak pomelo máš jak pomeranč trochu řízlej grepem, ale mně chutná. Ale nezasytí nějak na dlouho. Hlavně jsem snědla skoro cely balíček těch zeleninových lupínků, ještě že měl "jen" 45 gramů :-D
 

Žádné komentáře :

Okomentovat