neděle 17. června 2012

Kysané zelí

Osvědčeným a zároveň i cenově dostupným ničitelem tuků je obyčejné kysané zelí.

Kysané zelí má mnoho výhod pro naše zdraví, ale i pro hubnutí. Má vysoký obsah vitaminu C, což zvyšuje imunitu. Působí proti depresím a vitamin B12, který obsahuje, je dobrý na nervovou soustavu. V kysaném zelí najdeme také draslík, železo, vápník, zinek, hořčík či fluor.

Zelí navíc podporuje látkovou výměnu a má odvodňující účinek. Také obsahuje velké množství vlákniny, takže zasytí a omezuje chuť k jídlu.
 
 
Publikováno 16.2.2012
 
 
1 Rozinka Rozinka | 21. února 2012 v 9:07 | Reagovat
Nějaký zajímavý recept s foto by to chtělo :-) Zelí na nějaký zajímavý způsob bych si dala.
 

Žádné komentáře :

Okomentovat