1 porce:
100 g fazolových lusků mražených Albert (25 kcal)
50 g Meggle smetany na vaření 10% tuku (60 kcal)
10 g mouky hladké - 1KL (36 kcal)
50 ml polotučného mléka (23 kcal)
1 vejce (80 kcal)
100 g vařených brambor (107 kcal)
Fazolky
dáme vařit do vody, aby změkly. V hrnku si rozmícháme mléko s moukou a
smetanou a vlijeme k fazolkám z kterých jme vylili většinu vody a
necháme ještě vařit - ochutíme solí a podáváme s vařeným vejcem a
brambory.
Tenhle recept mne překvapil,
protože je to výborné, já osobně jsem si opravdu pochutnala :-)...
příště zkusím ještě ke smetaně a fazolkám přidat čenek :-).
Publikováno 19.2.2012
Tak jo, pokud máme doma brambory, půjdu do toho. :)
OdpovědětVymazattento recept dělám už roky a mám ho moc ráda. jen do těch lusků přidám pepř a kapku (obyčejného) octu.
OdpovědětVymazat