neděle 17. června 2012

Za dobrotu na žebrotu

Opět jsem vstala brzo (více zde) a nevěděla co dělat... tak jsem vyrazila kolem páté na procházku s tím, že si nakoupím v Albertu (díky bohu, že otevírá v 6,00, ne jako Tesco až v trapných 7,00 :-D). Vesele jsem procházela prázdný obchod a mohla v klidu pročítat etikety na potravinách aniž by do mne strkal hektický dav.

Potom co jsem vybrala vše co jsem potřebovala a nepotřebovala jsem zamířila k pokladně. Předemnou byl jen jeden člověk, nějaká paní si celkem pomalu skládala potraviny do igelitky, na druhou stranu proč by spěchala v půl sedmé ráno? Já jsem si vesele vedle ní skládala svůj nákup do batohu, který sice moc nenosím, ale chtěla jsem pěšky i domů, naskládat jídlo tam mi trvalo déle, než když mám sebou tašku, protože vždy přemýšlím nad tím, aby mne nákup netlačil do zad a obaly se o sebe neroztrhly atd. Když jsem skončila, tak jsem si všimla, že paní co byla předemnou tam nechala peněženku, tak jsem jí vzala a rychle jsem šla za ní, dohnala jsem jí ještě před východem a poklepala na rameno.
 
 Paní se otočila a podívala se na mne, na peneženku v mé ruce a znovu na mne a potom mne celkem šokovala, když začala vykřikovat "zlodějka, ochranka, kde je ochranka", stála jsem ztuhlá na místě a klidným krokem k nám mířil pán, spíš kluk - mohlo mu být tak 25 let, od ochranky. Paní na něj začala vykřikovat, že jsem jí ukradla peneženku a ona mne chytila, celkem v šoku, jsem akorát vyblekotala, že jsem nic neukradla a že jsem jí našla u pokladny. Kluk od ochranky, celkem klidně paní sdělil, ať je tak laskavá a uklidní se, že mne viděla a opravdu jsem penženku nesla od pokladny (já jsem se uklidnila, protože už jsem se viděla někde na policii :-) ), ale rekace paní mne pobavila, protože jediné co udělala bylo, že mi peněženku vytrhla z ruky a prohlásila "máš štěstí", za to reakce kluka od ochranky mne pobavila ještě více, protože z něj vypadlo DOSLOVA "Si dělatá srandu? Vy tam nechátě peněženku, ona Vám jí přinese, vy jí obviníte, že je zlodějka a pak jí ještě tykáte a řeknete, že má štěstí?? Co takhle třeba omluva dámo? " No paní zareagovala, něco ve stylu, že si bude stěžovat a odešla...
 
No bylo to celkem zajímavé ráno, nemyslíte?
 
 
Publikováno 25.2.2012
 
 
1 Denda Denda | 22. dubna 2012 v 12:00 | Reagovat
Důchodci. Neustále si stěžují na mladší generace. Vždy si najdou nějakou výmluvu a vždy jsou oni ti chudáci a ukřivdění. :-?
2 Sofie Sofie | Web | 29. května 2012 v 16:53 | Reagovat
bože! to musela bejt kráva! :D
3 Merr* Merr* | Web | Úterý v 19:28 | Reagovat
Nestalo se to mě,ale stejně mě to rozčílilo :D. Ty lidi jsou fakt nevděčný.. Hrůza.
 

2 komentáře :

  1. Je vůbec normální? Já bych se tak naštvala.. ty jsi tak laskavá, že jí doneseš peněženku a ona tvrdí, že jí kradeš peněženku.. ta to nemá v hlavě v pořádku!

    OdpovědětVymazat