1 porce:
150 g pansiuse (135 kcal)
100 g žampionů Bonduelle (19 kcal)
30 g cibule (12 kcal)
100 g rajče (22 kcal)
1 česnek (5 kcal)
100 g vařených brambor (71 kcal)
Sůl, koření na ryby, provensálské koření, kmín
Nejdříve
spaříme a oloupeme rajče, poté nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek
také nakrájíme na kostičky. Vše dáme do zapékací mísy a přidáme žampiony
(bez nálevu).Směs okořeníme provensálským kořením a solí a zalijeme
trochou vody, pangasiuse okořeníme kořením na ryby, kmínem a položíme na
připravenou směs a dáme péct, pečeme odkryté cca 30 minut na 200C,
podle schopností Vaší trouby. Podáváme s bramborem.
Publikováno 2.5.2012
Žádné komentáře :
Okomentovat