1 porce:
40 g jáhel (145 kcal)
150 ml vody (0 kcal)
100 ml polotučného mléka (47 kcal)
100 g borůvek (42 kcal)
1/2 - 10 g - vanilkového cukru (40 kcal)
Jáhly
2x spaříme horkou vodou. V hrnci smícháme vodu s mlékem a přivedeme k
varu, přidáme jáhly a za stálého míchání vaříme na mírném plameni cca 20
minut. Do hotové kaše přidáme borůvky a cukr a důkladně promícháme.
Mňam, mňam :-)...
Tak ta byla lepší než jahodová, bylo to božské :-)... Rozhodně
doporučuji zkusit s borůvkama, já měla mražené a vůbec to kaši na chuti
neubralo :-)...
Publikováno 13.5.2012
tak to zní suprově, už se těším, až za čas
na borůvky vyrazím :) ano, přesně tak, jak píšeš v komentáři, je to
smutné, ale stojí to za zamyšlení...
Tak to vypadá dokonale! :-o ...jáhlovou kaši
jsem ještě neměla, ale chci jí zkusit už dlouho :)...až budu zas ve
větším městě, tak se stavím do Zdravé výživy :))...
Včera jsem si koupila borůvky, takže zítřejší snídaně je jasná
Mňam, tak tuhle bych si vážně dala! Jáhly
jsou skvělé! Možná bych si místo vanilkového cukru dala radši med, ale
to je na každém :)
Vypadá to celkem hezky, takovouhle kaši bych chtěla zkusit, ještě jsem ji neměla.
Po těch slunečních dnech si těla asi zvykla na něco teplejšího nu :)) a teď mrzneme :).
Děkuju, taky nesnáším, když nějaké jídlo trvá dlouho uvařit..
Jak chutnají jáhly?Už dlouho přemýšlím,že si je koupím,je spousta receptů s nimi,jen se bojím,že mi to nebude chutnat :/
Žádné komentáře :
Okomentovat