pondělí 18. června 2012

Tuňákový nákyp s bramborem a rajčetem (292 kcal)

1 porce:
1 calvo tuňák ve vlastní šťávě (59 kcal)
1 vejce (80 kcal)
50 ml Meggle smetana na vaření 10 % tuku (60 kcal)
Sůl, pepř, zelené bylinky
100 g vařených brambor (71 kcal)
100 g rajčete (22 kcal)

Tuňáka necháme okapat, vejce vymícháme se smetanou a potom tuňákem (pokud jsou moc velké kusy, tak ještě "nadrobíme"), osolíme, opepříme, přidáme bylinky a pečeme cca 30 minut při 200C. Podváváme s bramborem a rajčetem.
Rozhodně doporučuji - bylo mňamózní :-D....
 
 
Publikováno 9.5.2012
 
 

1 komentář :

  1. Včera jsem zkoušela tento recept a dneska sem si na něm v práci moc pochutnala.Už se těším, jak vyzkouším další. Fakt skvělá lehká obědová dobrůtka a zasycená jsem akorát.

    OdpovědětVymazat