1 porce:
1 calvo tuňák ve vlastní šťávě (59 kcal)
1 vejce (80 kcal)
50 ml Meggle smetana na vaření 10 % tuku (60 kcal)
Sůl, pepř, zelené bylinky
100 g vařených brambor (71 kcal)
100 g rajčete (22 kcal)
Tuňáka
necháme okapat, vejce vymícháme se smetanou a potom tuňákem (pokud jsou
moc velké kusy, tak ještě "nadrobíme"), osolíme, opepříme, přidáme
bylinky a pečeme cca 30 minut při 200C. Podváváme s bramborem a
rajčetem.
Rozhodně doporučuji - bylo mňamózní :-D....
Publikováno 9.5.2012
Včera jsem zkoušela tento recept a dneska sem si na něm v práci moc pochutnala.Už se těším, jak vyzkouším další. Fakt skvělá lehká obědová dobrůtka a zasycená jsem akorát.
OdpovědětVymazat