čtvrtek 21. června 2012

Zeleninový salát s bulgurem (216 kcal)

1 porce:
30 g bulguru (110 kcal)
100 g rajčat (22 kcal)
100 g žluté papriky (29 kcal)
150 g okurky (24 kcal)
1/2 Albert Quality bílý jogurt Light (30 kcal)
Sůl, pepř

Bulgur uvaříme podle návodu. Mezitím si zeleninu nakrájíme na malé kousky, které potom smícháme s hotovým bulgurem a přidáme jogurt. Vše pořádně promícháme, osolíme, opepříme a máme hotovo :-)...

2 komentáře :

  1. Tak abych pravdu řekla, bulgur jsem opravdu nikdy neměla, ale podle fotky ten salát vypadá moc dobře. Možná že zkusím, ale nevíš za co by šly vyměnit rajčata? Jelikož rajčata nejím a nevím jestli by mi tam nechyběly.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Takový chutě mi pořád dělat:))

    OdpovědětVymazat